Page 1 of 1

Can't enter time code

Posted: Thu Mar 24, 2016 4:45 pm
by Melvyn
Why won't it let me enter any numbers? It just defaults to 17 hours and other random numbers and then won't let me enter numbers of my own. Is this a function of it or have I discovered a bug?

Re: Can't enter time code

Posted: Wed May 18, 2016 4:59 am
by revbobdobbs
I've noticed this same bug with SWXE 6.01 r7 ...

If you attempt to edit the SECONDS of a hide time for a subtitle the HOURS will suddenly jump to "17" ... including the default pause HOURS.

Trying to clear out the "17" HOURS is often difficult or impossible.

It's one of the worst bugs I've noticed.

Re: Can't enter time code

Posted: Wed May 18, 2016 10:45 am
by URUWorks
right, fixed for next release...